Voor wie begeleiding zoekt tijdens zijn of haar tinnitus-proces bieden we verschillende mogelijkheden, individueel en in groepsverband.

Workshop Amsterdam

Eigenlijk is deze workshop een compacte versie van de retreat, met bijna het voltallige team van begeleiders. In twee dagen krijg je de basis van elke werkwijze van de trainers aangereikt. Hiermee kan je vervolgens zelf aan de slag.

Retreat Portugal

Afgelopen april was de eerste Inner Silence retreat, en wat was het mooi. De feedback van de deelnemers is te lezen op de speciale retreat-website, waar je je ook kan aanmelden. De volgende 6-daagse retreat is 3 t/m 8 november 2019.

Meditatie Consult

Deze consulten worden verzorgd door Olivier Termijtelen. Olivier deelt zijn ruime praktijkervaring als energietherapeut en zijn eigen tinnitus-reis met alle liefde en empathie, en begeleidt op maat gemaakte meditaties.

Medisch Consult

Wie op zoek is naar een KNO-arts die gespecialiseerd is in tinnitus, en integraal denkt en werkt, kan voor een medisch consult terecht bij Bas de Cock, een bevlogen KNO-arts binnen het Amstelland ziekenhuis.