Persoonlijke Begeleiding

Persoonlijke Coaching

Persoonlijke begeleiding kan online plaatsvinden, of in mijn praktijkruimte in Haarlem

Individuele begeleiding is maatwerk, we kijken samen naar jouw specifieke situatie. 20 jaar praktijkervaring heeft geleid tot een eigen, unieke manier van werken. Op verschillende manieren krijg je tools, oefeningen en inzichten aangereikt, wat leidt tot kracht, rust en helderheid. Bovendien wordt je systeem ontladen van stress.

Je krijgt geleide meditaties mee naar huis ter ondersteuning, zodat je zelf aan de slag kan gaan. Jouw inzet en intentie is bepalend voor het resultaat.

Tarief

 

€95,- per consult

Het aantal consulten is in overleg, en afhankelijk van je situatie en behoefte (gemiddeld ongeveer 5 consulten)

 

Adres praktijkruimte

 

Nieuw adres per 1 februari 2024: Nieuwe Gracht 37 in Haarlem.

De voordeur is open, je kan plaatsnemen in de wachtruimte. Stuur graag een app als je er bent, dan kom ik je rond de afgesproken tijd ophalen.

Betaald parkeren op straat.

Op loopafstand van Centraal Station Haarlem.

 

Tips voor Meditatie

Prettige plek

Heel eenvoudig: ga op een plek zitten waar je je prettig voelt, en genoeg privacy hebt.

Rustig moment

Kies een rustig moment uit. Voor de één is de ochtend een ideaal moment, voor de ander de middag of avond. Ontdek voor jezelf wat het beste werkt, zowel praktisch als gevoelsmatig.

Om je te kunnen overgeven aan een meditatie, wil je er zeker van zijn dat je niet gestoord gaat worden. Laat je telefoon in een andere kamer achter, geluid uit, en zorg ervoor dat niemand je kamer binnenkomt.

Fysieke houding

Het belangrijkste is dat je ontspannen zit, bijvoorbeeld op een stoel of bank. Indien mogelijk met rechte rug, en niet te ver naar achteren leunend.

Mentale houding

De mind-set waarmee je gaat mediteren bepaalt het vertrekpunt, en heeft vaak meer invloed dan de meditatie zelf. Als je gaat zitten met een gevoel van haast, verwachtingen of ‘moeten’, dan is het vrij lastig om de meditatie haar werk te laten doen.

Een veel beter uitgangspunt is een open-mind en open-heart. Alles mag er zijn, ook je gedachten.  Zonder oordeel, zonder mening, zonder verwachtingen, zonder je best te doen.

 Basis Meditatie